Време читања: < 1 минут
МАКС БЕТ БЕЗ МУКЕ ДО ЧЕТВРТОГ ТРОФЕЈА

Утакмицом Макс бет – Фурни ентеријер (сениори) завршен је 59. Дневников турнир у малом фудбалу. Веселин Губеринић, Чедомир Томчић, Немања Бузаџија и другови, убедљиво, надиграли су екипу из Врбаса савладавши их са 3:0 у мечу за пехар.

Кренуло је као по лоју, а Милан Чичић је био стрелац водећег поготка, после грешке у одбрани Врбашани су били приморани да ваде лопту из мреже. Виђена је потпуна доминација у свим сегментима игре и врло брзо предност је удвостручена, а ривала су надмудрили Целин и Томчић, који је после друплог паса са саиграчем матирао немоћног Маројевића. Тачку на тријумф ставио је Немања Жеравица у последњим минутима за ерупцију славља у малој сали СПЕНСА-а.

Противник је посустао у одлучујућој бици, а искуство кладионичара био је фактор који је умногоме допринео крајњем исходу турнира.

Код ветерана доминацију су потврдили играчи Аутогаланта из Ветерника, предвођени расним стрелцем Бранимиром Ђурићем. Корд је минималцем приграбио пехар у конкуренцији омладинаца, а фасадери из Жабља окренули су Ђурђевчане, након дефицита на полувремену, головима са седам метара Петра Вукановића – 2:1.

Почетна узбуђења тог недељног јутра приредили су полетарци Феникса и Краљевог парка, које је предводио познати фудбалер Андрија Калуђеровић, а за прво место одлучили су пенали (на крају 4:3 за Феникс). Половна техника Будо без већих потешкоћа надјачала је вршњаке из Но нејма (петлићи), док су играчи ПИП Тортиље Мекс. били успешнији од Дрим тима (пионири).


ФОТО: Директор турнира, Веселин Вилотијевић предаје пехар новом-старом победнику