Време читања: < 1 минут
БОРАЦ У ПОТРАЗИ ЗА “ЈЕДИНИЦОМ”

Завршен је одмор за фудбалере Борца из Шајкаша. 

Тренеру Душку Подгорелецу на првом тренингу јавило се 17 играча, међу којима и шест новајлија: Никола Витас (Јединство, СП), Никола Милић (Раднички, 3), Вук Љубојевић (Младост ГАТ), Арсеније Петровић (Први мај) и Бранислав Шер (Градачац, БиХ).

– Са прозивке су изостали Зарије Гојковић, Милош Девушић и Милан Пановић и брзо ће да се прикључе. Основни задатак је да се што боље припремимо и до старта пролећне трке, дођемо до игре и добре форме. Имаћемо неколико тестова и сви играчи добиће прилику да се искажу. Много је промена у погону и надам се да ћемо остварити планове – рекао је тренер Подгорелец.

Поред долазака активни су и одласци, а сидро су дигли: голман Драгослав Петровић, Владо Топић, Угљеша Радиновић, Бранислав Пјошта, Јован Летић и Урош Аћимовић.

У финишу јесени, Шајкашани су поправили утисак, али далеко од тога да растерећени могу у пролећне битке:

– Нисмо у безбедној зони и сваки бод биће од огромног значаја. Очекује нас жестока борба и имајући у виду да најмање четири екипе испадају, конкуренција у доњем делу табеле биће никад јача, а готово да је идентично и у врху табеле.

Црвено-црни су постигли само 13 голова и јасно је као дан на чему морају да пораде у припремном периоду. 

– Морамо да радимо на реализацији и да промашаје сведемо на најмању меру. Примили смо само гол више, значи да смо у дефанзиви били јачи и очекујемо да стрелци прораде и донесу бољитак – истакао је Подгорелец.