Време читања: < 1 минут
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Младост ГАТ – Текстилац 1:1 (0:1)

Нови Сад – Ђачко игралиште. Судија: Немања Кампић (Нови Сад). Стрелци: Ђуричин у 89. за Младост ГАТ, Принц у 25. минуту за Текстилац. Жути картон: Бугарин (Младост ГАТ).

МЛАДОСТ ГАТ: Живковић, Танасин, Видовић, Бугарин, Дробњак, Поповић, Јокић, Вукадиновић, Чечарић, Павлица, Шушњар. Играли су још: Елесин, Илић, Јездовић, Даничић, Балабановић, Кокановић, Абаџија, Соловјев.

ТЕКСТИЛАЦ: Браћ, Луковић, Поповић, Средојевић, Марјановић, Васић, Станковић, Ђурић, Давидовић, Коџић, Принц. Играли су још: Дринчић, Чордашић, Јовановић, Стојановић, Зличић, Максимовић, Стевановић.

Фудбалери новосадског прволигаша, Младости ГАТ и у другом контролном мечу са ривалом из Прве лиге Србије одиграли су нерешено – 1:1. Прошле среде са Инђијом, а данас са Текстилцем из Оџака. Оџачани су крунисали акцију са леве стране у 25. минуту, а прецизан је био Принц.

У другом полувремену распламсала се игра на обе стране, Текстилац је нациљао пречку, након корнера Стевановић није имао среће, док је Аврам незгодним ударцем са дистанце натерао Елесина да врховима прстију одбије лопту у корнер. Имала је Младост ГАТ добре шансе, Абаџија је гађао покрај стативе, а на Кокановићев убачај Бугарин је са петерца промашио фудбал. Пре изједначујућег поготка Ђуричин је истрчао испред Дринчића, али голман Текстилца одлично је реаговао. Међутим, неколико тренутака касније, спаса није било, Јокић је асистирао, а бивши играч Војводине и Спартака нациљао доњи угао за коначних – 1:1.

За “гатовце” је завршен уводни део припрема, а наставиће у Умагу где ће боравити од 4. до 16. фебруара и одиграти четири утакмице.