Време читања: < 1 минут
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Обилић (З) – ТСК 1:4 (1:2)

Змајево – Гледалаца: 80. Судија: Предраг Мрђеновић (Врбас). Стрелци: Вујошевић у 10. за Обилић, Касаповић у 5, С. Илић у 29, Јовановић у 70. и Марић у 77. за ТСК.

ОБИЛИЋ: Вучетић, Кецман, Лазић, Кобиларов, Кнежевић, Јушковић, Копривица, Авдаловић, Узелац, Вујошевић, Марковић. Играли су још: Дангубић, Ђорђић, Бецић, Прелевић, Ковжан, Антовић.

ТСК: Танкосић, Марковић, Лахош, Остојић, Бјелановић, Свитић, Миљковић, Касаповић, Прибић, Пашка, С. Илић. Играли су још: Петровић, Ђурђевић, Н. Илић, Пуповац, Јовановић, Марић, Варга, Романов, Радичић, Шешлија.

 Дан после победе против подручног лигаша Будућности из Савиног Села (1:0), голом новајлије Николе Вујошевића, фудбалери Обилића, у двобоју војвођанских лигаша са ”Севера” и ”Југа”, наишли су на расположене Темеринце, чије вођство је обезбедио крилни нападач Станко Касаповић, крунисавши акцију Николе Прибића и Саве Илића.

 Да ће бити огромно појачање за чету тренера Момчила Раичевића, запажени Вујошевић потврдио је пет минута касније, када је сјајним потезом домаћина вратио у игру. Слабу реакцију одбране Обилића, казнио је Сава Илић, није му било тешко да лопту убаци у празан гол – 1:2. 

 Мајстор за слободњаке у редовима црвено-белих, Милан Јовановић, са удаљености од 25 метара, погодио је мету и тај детаљ је преломио утакмицу у корист гостију. Михаило Марић, новајлија из Вутекс Слоге, у првом наступу је уписао рецку, а део заслуга иде на адресу Јове Пуповца, који је обавио рударски део посла у борби са дефанзивцима домаћина.

М. Менићанин