Време читања: < 1 минут
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Железничар – Слога (Т) 4:0 (3:0)

Инђија – Гледалаца: 50. Судија: Александар Лепак (Инђија). Стрелци: Воларевић у 11, Ђокић у 20. и 62, Сулејмани у 33. минуту.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Кривокућа, Трбовић, Осман, Јаћимовић, Бошњак, Матијевић, Живановић, Ивеља, Сулејмани, Ђокић, Воларевић. Играли су још: Милиновић, Сарачевић, Качар, Грковић, Миленковић, Маодуш, Мрђа, Боснић.

СЛОГА: Војводић, Дринић, Јаковљевић, Латковић, Пековић, Папак, Томић, Гогић, Крајновић, Марјановић, Радонић. Играли су још: Вукелић, Богавац, Стефан Берић, Дошен, Рибар, Мирко Берић, Ковачевић, Милојевић.

 Растрчали су се као навијени фудбалери Железничара, лако су освајали простор и притискали одбрану младе екипе из Темерина. Голови домаћина, проистекли су из уиграних акција, а први се уписао Димитрије Воларевић. Најбољи стрелац тима у јесењем делу првенства, Славољуб Ђокић, потврдио је да је већ спреман за нова српсколигашка искушења, уписавши две рецке. Лакоћа са којом лоптом барата новајлија Миралем Сулејмани никог није оставила равнодушним, па је несумњиво да ће некадашњи интернационалац бити огромно појачање у наставку трке. Темеринци су, упркос поразу, показали да подмлађени састав има добру енергију и да ће на војвођанском ”Југу” многима бити тврд орах.

М. Менићанин