Време читања: < 1 минут
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

НК Триглав Крањ – Младост ГАТ 1:3 (0:2)

Умаг – Судија: Даниел Старчевић. Стрелци: Гибсон у 84. за НК Триглав, Вукадиновић у 27, Шушњар у 35. и Соловјев у 54. минуту за Младост ГАТ.

НК ТРИГЛАВ: Сорчан, Љубијанкић, Окполокпо, Хорват, Кувек, Лечник, Швајгер, Јемец, Петровић, Момчиловски, Медојевић. Играли су још: Малнар, Чадеж, Гашперин, Покорн, Дакић, Чех, Гибсон, Бојић. 

МЛАДОСТ ГАТ: Елесин, Јездовић, Даничић, Дубачкић, Бугарин, Јокић, Бјелош, Вукадиновић, Абаџија, Чечарић, Шушњар. Играли су још: Радановић, Танасин, Видовић, Илић, Балабановић, Поповић, Кокановић, Павлица, Ђуричин, Соловјев, Митошевић. 

Блистали су “гатовци” у другој провери у Умагу, од старта наметнули офанзивни начин игре и на крају заслужено славили. 

У 23. минуту Вукадиновић је пребацио чувара и нациљао пречку, а четири минута касније, поклон Словенаца преточио је у вођство. Доминација је потврђена и у 35. минуту, када је контру крунисао Ђорђе Шушњар, Вукадиновић је уписао асистенцију. Триглав је припретио из даљине, Елесин је био на месту. Иста слика виђена је и у наставку, Рус Соловјев закуцао је лопту у мрежу, поново је Вукадиновић сервирао. Пред крај, Гибсон је искористио несмотерност Новосађана, ублаживши пораз.