Време читања: < 1 минут
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Обилић (З) – Младост (БЈ) 2:1 (0:1)

Змајево – Гледалаца: 70. Судија: Предраг Мрђеновић (Врбас). Стрелци: Копривица у 52. и Симић у 60. за Обилић, Дмичић у првом минуту за Младост.

ОБИЛИЋ: Вучетић, Кобиларов, Родић, Кнежевић, Јушковић, Лазић, Кецман, Авдаловић, Симић, Копривица, Вујошевић. Играли су још: Дангубић, Пековић, Узелац, Бецић, Прелевић, Квргић, Алексић.

МЛАДОСТ: Софинкић, Ђумић, Станић, Зељковић, А. Кнежевић, Јаковљевић, Перић, Ћиковић, Јелић, Дмичић, Митровић. Играли су још: Пајфер, Шкавић, Малбаша, Вејин, Антонић, Ратић.

 За разлику од претходна два меча, када су уписали победе против Војводине из Бачког Градишта и Вутекс Слоге, фудбалери Младости, нису били у комплетном саставу, јер је вирус десетковао кадар. Упркос изостанку великог броја играча, Јарачани су у двобоју војвођанских лигаша са ”Севера” и ”Југа” дошли у вођство из првог напада преко младог Стеве Дмичића.

 Ритам је био добар, a без обзира на велики број шанси пред оба гола, резултат је промењен тек у наставку. Слободан Копривица, повратник из Аустрије, крунисао је асистенцију Милоша Симића. Одличну партију, расположени Симић, украсио је поготком вредним преокрета.

М. Ме.