Време читања: < 1 минут
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Хајдук (Ч) – ТСК 1:4 (1:2)

Чуруг – Гледалаца: 100. Стрелци: М. Марков у 19. за Хајдук, Лазић у 12, Прибић у 36, Петровић у 67. и С. Илић у 77. за ТСК.

ХАЈДУК: Шарић, Лазић, Топић, Срећков, Џамбас, Цветковић, Максимовић, Пеленгић, М. Марков, Д. Марков, Марковић. Играли су још: Зец, Попржен, Драгин, Бранчић, Петрић, Росић, Николић, Стевановић.

ТСК: Недељковић, Марковић, Лахош, Бјелановић, Радичић, Пашка, Касаповић, Лазић, Прибић, Пуповац, Марић. Играли су још: Танкосић, Петровић, С. Илић, Шешлија, Н.Илић, Кончар, Миљковић.

Toком изједначеног првог полувремена, шансе су се ређале као на траци, а стрелци су написали сценарио за три гола. Вођство гостију из Темерина, осигурао је бонус Огњен Лазић, док је Милан Марков, повратник у Хајдук, после асистенције новајлије Миодрага Пеленгића, надмудрио голмана Растка Недељковића. Голгетерски низ у припремном периоду, наставио је млади нападач Никола Прибић, док су меч у корист војвођанског лигаша преломили Петровић и Саво Илић. До пролећне премијере са Дунавом у Старим Бановцима, чета тренера Михајла Козоморе одиграће још мечеве против Младости из Турије и Ветерника.

М. Менићанин