Време читања: 2 минута
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

НД Приморје – Младост ГАТ 0:3 (0:3)

Ајдовшчина – Стрелци: Шушњар у 3, Бјелош у 9. и Јокић у 42. минуту.

НД ПРИМОРЈЕ: Мацан, Добникар, Петек, Зукић, Фогец, Јермол, Чандич, Завник Игњатовић, Гонцало, Вуковић. Играли су још: Станојевић, Просен, Кушета, Стожанич, Суљановић, Гулић, Кобал.

МЛАДОСТ ГАТ: Живковић, Танасин, Видовић, Дубачкић, Бугарин, Јокић, Митошевић, Вукадиновић, Бјелош, Чечарић, Шушњар. Играли су још: Даничић, Поповић, Илић, Павлица, Кокановић, Соловјев.

Лепу увертиру направили су фудбалери Младости ГАТ за пролећне изазове и меч у Ужицу. Кренуло је као по лоју, а после десет минута игре Новосађани су имали плус два. Најпре је из високог пресинга, Бјелош шутирао, Мацан одбио лопту на ногу Шушњару, којем није било тешко да га савлада. Нису одступали Танасин и другови, капитен је центрирао, док је Бјелош трзајем главом дуплирао предност. У 42. виђен је најлепши детаљ на утакмици, Вукадиновић је убацио лопту на шеснаестерац, а одбитак из волеја, са капице, Јокић сместио у малу мрежу, постигавши гол за ТВ шпице.

Недостајали су погоци у другом полувремену, Павлица се нашао очи у очи са голманом Приморја и после ударца лопта је завршила покрај стативе. Чечарић, такође није био прецизан. На другој страни, Завник се опробао, Живковић је био сигуран.

На премијери „гатовци“ гостују ГФК Слободи у Ужицу, у недељу у 17 сати.