Време читања: < 1 минут
ТЕМЕРИНЦИ УСПЕШНИЈИ У ДВОБОЈУ ВОЈВОЂАНСКИХ ЛИГАША

Слога (Т) – Козара 3:1 (3:1)

Нови Сад – Ђачко игралиште. Гледалаца: 80. Судија: Немања Кампић (Нови Сад). Стрелци: Латковић у 24, Крајновић у 33. и Папак (из пенала) у 40. за Слогу, Француски у 5. за Козару.

СЛОГА: Војводић, Дринић, Јаковљевић, Томић, Мијаиловић, Пековић, Папак, Латковић, Крајновић, Марјановић, Грујић. Играли су још: Вукелић, Берић, Гогић, Караћ, Радонић.

КОЗАРА: Шево, Кнежевић, Француски, Детари, Пенавски, Милан Бунић, Бојан Бунић, Зељковић, Денис Стојков, Латиновић, Јелача. Играли су још: Рајтар, Мисић, М. Стојков, Рофа, Карановић, Лајић.

  После победе против лидера Војводине 1928 (3:1), фудбалери Слоге, надиграли су још једног војвођанског лигаша са ”Истока”. У шестој провери екипа тренера Зорана Грујића, иако без капитена Роберта Пастора, Васе Зелића и Милоша Богавца, створила је велики број шанси, али имала је резултатски минус, пошто су гости повели преко Марка Француског. Натрчао је на одбитак од голмана Душана Војводића, после одличне акције и ударца искусног Бојана Бунића. Темеринце је на колосек вратио бонус Дејан Латковић, најлепшим голом на мечу, када је севнула његова левица. Корнер је извео Ненад Марјановић, а у казненом простору најбоље се снашао Душан Крајновић – 2:1. Рафал стрелаца у првом полувремену, употпунио је Немања Папак, реализатор најстроже казне, а претходно је запажени Ненад Марјановић непрописно заустављен пред голом гостију, који су у саставу имали скоро комплетан кадар из Банатског Великог Села, јер су, од 17 играча, само двојица са стране.

М. Менићанин