Време читања: < 1 минут
ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Младост (БЈ) – Црвена звезда 6:0 (2:0)

Бачки Јарак – Гледалаца: 80. Судија: Павле Гргуровић (Петроварадин). Стрелци: Текић у 11, Антонић у 27, Малбаша у 58, М. Кнежевић у 62. и 79., Павловић у 70. минуту.

МЛАДОСТ: Пајфер, Текић, Ђумић, Ратић, Вејин, Алекса Кнежевић, Перић, Малбаша, Павловић, Антонић, Ћиковић. Играли су још: Софинкић, Јелић, Ерак, Милорад Кнежевић, Зељковић, Дринић, Хрубик, Митровић, Јаковљевић, Дмичић, Шкавић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Цветиновић, Пауновић, Путник, Релић, Татић, Девушић, Мијић, Бајић, Шашић, Вукеља, Бошњак. Играли су још: Татомировић, Срдановић, Муратовић, Амиџић, Лучић.

Јарачани су оставили одличан утисак у двобоју са подручним лигашем, чије боје ће у пролећном делу трке бранити Предраг Мијић и Љубиша Вукеља, некадашњи интернационалци. Озбиљан приступ и висок интензитет трчања, отворили су домаћину простор ка опасним нападима, а до одласка на одмор у листу стрелаца уписали су се бонус Милан Текић и нападач Лука Антонић. Наставак је обележио штопер Милорад Кнежевић, два пута је спретно реаговао у казненом простору Новосађана. Печат на убедљив тријумф, ударили су Алекса Малбаша, још један играч из категорије бонуса и новајлија Никола Павловић. Последњу проверу пред пролећну премијеру на војвођанском ”Југу”, плаво-бели ће имати у Бечеју.

М. Менићанин

ФОТО: Кнежевић ударио печат