Време читања: < 1 минут
ФК ВОЈВОДИНА 

Познати бизнисмен и некадашњи власник бројних клубова – Милан Мандарић, посетио је данас ФК Војводина.

У ФЦ „Вујадин Бошков“, експедиција „старе даме“ на челу са председником Драгољубом Збиљићем угостила је данас човека који је синоним за успех у свету фудбала. У својој успешној фудбалској биографији, Мандарић је био власник бројних клубова, међу којима су – Шарлроа, Ница, Портсмут, Лестер и Шефилд Венздеј, а тренутно је на челу најуспешнијег словеначког клуба – Олимпије из Љубљане.

Али, и поред клубова које је водио и бројних стадиона које је посећивао широм света, Војводина је увек сачувала посебно место у његовом срцу.

– Имао сам два клуба која сам волео, а то су Војводина и Славија. Сећам се када сам још као 15-годишњак ишао на стадион, навијао за Војводину. Упадали смо на терен, јер нисмо имали пара да купимо карте, па ако нас не ухвате и избаце, ми срећни гледамо утакмицу – присетио се Милан Мандарић.

Он сматра да Војводина има све предуслове да се врати у врх српског фудбала.

– Војводина може да доведе било ког тренера и играча, и из највиших категорија, не може да се осрамоти, јер задовољава све услове да привуче велика имена. Војводина има богату историју и надам се да ће се ускоро вратити у врх српског фудбала, јер је воде људи који је носе у срцу и сви предуслови за успех су ту – рекао је Мандарић.

Он је додао да му је част што је данас овде и биће му задовољство да присуствује и вечерашњој свечаној прослави 110. рођендана Војводине.