Време читања: < 1 минут
НА МИНУС ШЕСТ ОД МЕТАЛЦА

Пораз у градском дербију – 0:1, удаљио је Младост ГАТ од опстанка, поново, на шест корака, па како то обично бива, тежи пут, до изласка из опасне зоне, биће неизбежан. Следе мечеви са боље рангираним екипама и ту ће ”гатовци” бити приморани да покажу право лице уколико желе да сачувају статус.

– Недељни сусрет је заиста личио на онај с Радничким – каже Миљан Вукадиновић. – Није нам пуно вредело то што смо остварили већи посед лопте и стварали прилике, јер се Нови Сад умешно бранио. Када су гости повели, још су постали чвршћи у одбрани и максимално нам отежали реализацију жеље да стигнемо барем до ремија. Нисмо екипа која уме да игра на нерешен резултат, а сада бих био задовољан и да смо успели да извучемо макар бод. Очигледно је да не умемо да идемо лакшим путем, већ сами себи креирамо тежи начин како да стигнемо до опстанка. Ипак, чврсто верујем у то да ћемо успети у нашој борби и да ћемо већ у суботу да учинимо све не бисмо ли савладали Графичар у Београду – рекао је искусни Вукадиновић.

Најпре, Бистричани ће на мегдан РФК Графичару (субота, 15), а већ у среду на ГАТ арену долази будући суперлигаш ОФК Београд.