Време читања: < 1 минут
МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР ”ВЛАДИМИР ГРАНДИЋ”

У новосадској дворани Спенс, одржан је традиционални 15. Меморијални турнир ”Владимир Грандић”, у организацији Синдиката српске полиције – Регионалног центра Нови Сад. Турнир се дуги низ година организује у знак сећања на полицијског службеника Полицијске управе у Новом Саду, преминулог 12. априла 2009. године, од последица рањавања, при покушају да ухапси четворицу осумњичених за разбојништво у једној зрењанинској златари.
На турниру је учествовало 19 екипа, а поред организатора, за пехар су се борили Полицијска испостава Стари Град, Полицијске станице Беочин, Тител, Звездара, Стара Пазова, Горњи Милановац, Шид, Апатин и Бачки Брег, Регионални центри Чачак, Ниш, Крагујевац, Кикинда и Смедерево, Одред Жандармерије Краљево, Одред Жандармерије Ниш и Паркинг сервис из Новог Сада.
Прво место, освојио је Регионални центар Нови Сад, корак иза био је Регионални центар Кикинда, док је Паркинг сервис такмичење завршио као трећепласирани. Признање за фер-плеј, уручено је Сектору за ванредне ситуације Чачак.
Најбољи играч је Стефан Барјактаровић (РЦ Кикинда), мрежу је најбоље чувао Александар Гемовић (РЦ Нови Сад), а највише голова постигао је Саша Влајнић (Паркинг сервис). Признање за најбољег судију, добио је Никола Морача, са листе ФСГ Нови Сад.

M. Meнићанин