Време читања: 2 минута
ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА ”ЈУГ”

Слога (Т) – Хајдук (Д) 1:4 (0:2)

Темерин – Гледалаца: 300. Судија: Немања Бошковић (Салаш Ноћајски) 7,5. Стрелци: Maрјановић у 58. за Слогу, Золнајић у 5, 9. и 48. (из пенала) и Нађ у 80. за Хајдук. Жути картони: Томић, Зелић, Војводић (Слога), Золнајић, Мандић, Зељковић (Хајдук).

СЛОГА: Војводић 6,5, Пековић 6 (од 70. Јаковљевић – ), Латковић 5,5 (од 46. Марјановић 7), Томић 7, Зелић 7, Дринић 6, Крајновић 6,5, Мијаиловић 7, Пастор 7, Караћ 6,5, Папак 6 (од 70. Рибар – ).

ХАЈДУК: Петровић 7, Џибрић 7 (од 72. Зељковић – ), Радаковић 7, Јелић 7,5, Јевић 7,5, Мандић 7, Цвијић 7,5 (од 78. Бајуновић – ), Нађ 8, Кудрић 7,5 (од 62. Веселиновић – ), Золнајић 8,5 (од 78. Херцег – ), Јуришић 7.

 Играч утакмице: Золнајић

 Уводне минуте, домаћини су преспавали, а то је лидер немилосрдно кажњавао и дошао до вођства из грешке бонуса Латковића, када је поклон искористио Бојан Јуришић и убацио у казнени простор, где је Ненад Кудрић несебично пропустио лопту до стрелца Александра Золнајића. Бојажљиво су деловали Темеринци, па је проигравање Кристофера Нађа у празан простор испратио Александар Золнајић, дуплиравши капитал гостију из Дивоша. 

 После корнера Марјановића, одбрана Хајдука је отклонила опасност, а лопту није најбоље захватио Папак, за разлику од Стефана Цвијића, који је повукао контранапад. Изашао је испред Душана Војводића и када је кренуо да заобилази голмана дошло је до контакта за казнени ударац. Реализатор најстроже казне, био је Александар Золнајић, таман да упише хет-трик.

 Од тог тренутка, домаћини су заиграли боље. Немања Томић, био је иницијатор акције, улога асистента припала је капитену Роберту Пастору, док је Ненад Марјановић подесио нишан – 1:3. У 64. минуту, погрешио је Пековић, лопту је однео Стефан Цвијић, али статива је била савезник домаћина. 

 Покушавали су црвено-бели да поново затресу мрежу и тиме меч уведу у неизвесну завршницу. Марјановић је био покретач свих акција у другом полувремену, пронашао је Бранка Караћа у казненом простору у 76. минуту, а ударац главом у ближи угао је завршио поред стативе, уз уздахе са трибине. Уклизао је пожртвовани Најдан Херцег и проиграо Бојана Јелића, везиста гостију је уочио усамљеног Кристофера Нађа, није му недостајало концентрације за девету рецку у голгетерској колони.

М. Менићанин