Време читања: < 1 минут
МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА 

Текстилац – Младост ГАТ 1:2 (0:0)

Оџаци – Градски стадион. Гледалаца: 600. Судија: Предраг Симић (Ужице). Стрелци: Давидовић у 68. за Текстилац, Кокановић у 48. и Вукадиновић у 56. за Младост ГАТ. Жути картони: Јочић, Васић (Текстилац), Јокић, Даничић (Младост ГАТ).

ТЕКСТИЛАЦ: Браћ, Луковић (од 68. Аврам), Средојевић, Марјановић, Димковић, Јочић (од 46. Станковић), Васић (од 57. Чордашић), Давидовић, Стојановић, Марковић (од 57. Зличић), Коџић (од 14. Стојановић).

МЛАДОСТ ГАТ: М. Живковић, Танасин, Илић, Дробњак (од 67. Бугарин), Видовић (од 46. Даничић), Митошевић (од 59. Бабић), Јокић (од 46. Поповић), Ђуричин (од 46. К. Живковић), Кокановић, Вукадиновић, Шушњар.

Нова победа Младости ГАТ! 

Битни бодови у борби за опстанак освојени су данас у Оџацима, у дуелу са домаћим Текстилцем.

Две добре прилике пропустио је Ђорђе Шушњар у првом полувремену, најпре му је Ђуричин сервирао, а потом и Кокановић, али нападач Младости, у завршници, остао је без муниције. Немања Илић нациљао је пречку, Видовић је заврнуо лопту на петерац, а Кокановић је вратио на прву стативу, међутим искусни центархалф није имао среће. 

За осам минута решено је питање победника. Катастрофалну реакцију голмана Браћа искористили су Новосађани, Шушњар је преузео лопту, вукао је до 16 метара, несебично одложивши до Кокановића, којем није било тешко да је са пет метара проследи у празну мрежу. Вукадиновић је поентирао у 56. минуту, крунисавши додавање Кокановића, који је издржао дуел у ћошку, ударцем из прве. 

Најлепши детаљ на мечу приредио је Иван Давидовић, са 25 метара погодивши горњи угао немоћног Младена Живковића, чиме је ублажио пораз Оџачана.