Бандовић: За полуфинале потребно да будемо најбољи што можемо

Време читања: 2 минута
КУП СРБИЈЕ

Тренер Војводине Божидар Бандовић жели да његова екипа понови добру игру из претходних недеља и да на тај начин обезбеди пласман у полуфинале Купа Србије.

Фудбалери „старе даме“ у среду од 17 часова гостују екипи Чукаричког, са којим су пре 10 дана ремизирали на „Карађорђу“ резултатом 1:1.

– После неколико успешних првенствених утакмица, очекује нас куп утакмица против Чукаричког. У питању је веома квалитетна екипа, која уме да направи вишак у везном реду и да нападне по боку и индивидуално су такође добри, посебно су опасни из контра напада. На њих треба посебно да обратимо пажњу, посебно по изгубљеној лопти, када морамо да реагујемо најбоље што умемо. Мој циљ и мојих играча јесте да будемо на најбољем могућем нивоу, јер ако у томе будемо успели биће нам веће шансе да прођемо даље. Поносан сам на своје играче и што верују у оно што радимо и што верују у наш стил. Што се тиче играча, имамо те механичке повреде, али морам да сачекам још данас. Ђорђевић осети бол у једној тачки, такође видећемо да ли ће и Радуловић данас моћи да одради цео тренинг, последња два, три дана је добро изгледао. Бјековић ће сигурно бити још две недеље ван строја, а не можемо да рачунамо на Гурама, док се Алекса Вукановић враћа после суспензије – рекао је Бандовић.

Он не верује да ће ова утакмица бити иста као првенствена против истог ривала, те да ће вежбати и пенале.

– Нисам од тренера код којих постоји шаблон и сигурно да ће бити неких тактичких детаља које морамо да пратимо у односу на противника да бисмо доминирали. Желимо да играмо нападачки у складу са величином нашег клуба. Играчи су се већ адаптирали на већину ситуација, почели су да их препознају на терену, сада је потребно да радимо и да будемо стрпљиви и да се припремимо и за неки план Б, који увек морамо да имамо. Данас ћемо тренирати и пенале, то је нормално, морамо да урадимо све што је до нас – истакао је Бандовић.

Тренер Воше посебно је похвалио атмосферу у екипи.

– Није све у тактици и физичкој спреми, већ и да став и приступ буде прави, током читаве утакмице, без обзира на резултат. Тај став мора да остане исти, а став имаш ако нешто учестало понављаш, а то је већ сада очигледно на утакмицама. То треба да нам буде подлога за будућност. Морамо да верујемо у себе и да имамо енергију да када треба да се напнемо и више него што треба. Атмосфера у свлачионици и на терену је јако битна и нисте свесни колико нам то помаже да остваримо наше циљеве, без тога нема ништа – закључио је Бандовић.

Утакмица Чукарички – Војводина на програму је у среду у 17 часова уз директан пренос на каналу Арена премиум 1.

2024-04-10T11:20:59+02:0010. 04. 2024.|Вести|

Поделите са другима!

Go to Top