Време читања: 2 минута
СРПСКА ЛИГА ”ВОЈВОДИНА”
ДРУГИ УЗАСТОПНИ РЕМИ СЛОВЕНА

Словен – Подунавац 3:3 (1:1)

Рума – Стадион у Борковачкој долини. Гледалаца: 100. Судија: Никола Чекичевић (Моровић). Стрелци: Игњић у 44, Куљанин у 82. и С. Алексић у 90+2. за Словен, Дивац у 38, Тејић у 51. и Перишић у 69. за Подунавац. Жути картони: Симић, Стојисављевић (Словен), тренер Стевановић, Ф. Илић, Д. Алексић (Подунавац).

СЛОВЕН: Шегавац, Радовић, Лукешевић (од 46. Протић), Б. Илић (од 66. С. Алексић), Поповић (од 46. Симић), Радишић, Маринковић (од 46. Стојисављевић), Јањић (од 46. Јандрић), Куљанин, Игњић, Савиновић.

ПОДУНАВАЦ: Бјелица, Радошевић, Миљковић, Максимовић (од 77. Горановић), Тејић (од 88. Петковић), Деспенић (од 46. Д. Алексић), Миликић, Ф. Илић, Радојчић, Дивац (од 62. Милановић), Перишић (од 88. Чермељ).

Нови кикс лидера.

После ремија у Кикинди, овога пута, Словен је на домаћем терену поделио бодове са Белегишанима. На сличан начин, као и минулу утакмицу, када су ученици тренера Васиљевића стигли до бода у надокнади тако је било и данас, поново поништивши минус од два гола.

Хладан туш у Борковачкој долини иницирао је Никола Дивац, након повратне лопте Радошевића – 0:1. Пред одмор, спретан је био Александар Игњић, лопту је на петерац упутио Јањић, док је Словенов везиста у пуном трку вратио егал, побринувши се да домаћин у наставак не крене из минуса.

У 51. минуту нову предност Подунавцу обезбедио је Иван Тејић, док је Радојчић додао асистенцију. Најлепши детаљ на мечу виђен је у 69. минуту, са капице шеснаестерца прославио се седамнаестогодишњи Ђорђе Перишић, ударцем левом ногом погодио је рашље, Шегавац је парадом само улепшао погодак.

Игњић је пропустио лепу прилику за нови гол, са беле тачке прочитао га је Бјелица, претходно је фаулиран Куљанин.

Румљани су преполовили заостатак у 82. минуту, корнер је извео Куљанин, лопта је прошла кроз шуму ногу и завршила у малој мрежици – 2:3.

Организатор напада за реми, Александар Игњић уочио је усамљеног Јандрића у последњој трећини терена, овај припремио шансу Куљанину, чији ударац искоса и одбитак од Бјелице у мрежу спроводи Страхиња Алексић.