Време читања: 2 минута
СА ПЕРИШИЋЕМ ШЕСТ БОДОВА У ДВЕ УТАКМИЦЕ

Доласком новог тренера, Драгана Перишића фудбалери Младости ГАТ забележили су две победе против екипа из самог врха. Прошле недеље савладали су водећи ОФК Београд, а у понедељак, у окршају у Оџацима, надмудрили су Текстилац. Ситуација је далеко боља него пре пар недеља, а разлика у односу на први тим изнад црте је после дуго времена, опет три бода. Упркос томе, Перишић спушта лопту:

– И поред победе у Оџацима , нисмо били на добром енергентском нивоу  – каже Перишић, шеф струке Бистричана. – Јесте нам то била трећа утакмица у року од осам дана, али немамо право на изговоре, јер имамо у саставу играче који су током каријера прошли пуно тога и морали и могли смо више. Још увек упознајем екипу, али је јасно да предстојеће тренинге морамо максимално да искористимо, како бисмо се спремили за тешке задатке који нам тек следе. Још осам утакмица остало је до краја првенства, све оне за нас биће квалификационе, јер лига је заиста изједначена и само ће нијансе да пресуде о томе ко ће да достигне циљ који је пред себе поставио.

Идући мечеви биће од круцијалне важности, нарочито они у плеј-ауту, али свакако не треба занемарити ни овај недељни са Колубаром, који ће одредити пут ”гатоваца” кроз доигравање. Једино што је извесно, да ће четири утакмице играти као гости.

– Постигли смо оно што смо желели у Оџацима и бодовно се приближили конкурентима у бици за опстанак. Сада је поново све у нашим рукама и то је добро, али само под условом да енергентски и дисциплином будемо на потребном нивоу. Уколико, не дај боже, не буде тако, нећемо моћи да истрајемо у борби и убеђен сам да ће моји играчи то да схвате и учине све како би наш клуб и у наредној сезони играо у Првој лиги Србије – подвукао је Перишић.