Бандовић: Уз праву борбу да прекинемо лошу традицију против ТСЦ-а

Време читања: 2 минута
МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Тренер Војводине Божидар Бандовић очекује да његова екипа настави са добрим партијама и након пласмана у полуфинале Купа Србије.

Фудбалери „старе даме“ победили су у среду Чукарички у Купу Србије, а већ у недељу их очекује нови дерби за крај регуларног дела сезоне против традиционално тешког ривала.

– После пласмана у полуфинале Купа Србије, окрећемо се првенству. Честитам играчима на доминацији, доброј игри и заслуженом проласку против тешког ривала. У недељу нас очекује тешка утакмица зато што је ТСЦ добра и организована екипа, која има и одличног тренера. Опасни су у нападању простора, праве вишак у средини, дефанзивно су такође синхронизовани, знају да играју пресинг и то је тренеров потпис. Морамо да будемо на високом нивоу, бићемо спремни као и увек да дамо све од себе да победимо. Што се тиче играчког кадра, Гурам и Бјековић су и даље повређени, а Црномарковић неће играти због жутих картона. Надам се да ће Ђорђевић бити спреман, Радуловић тренира са нама и мислим да ће одиграти барем неку минутажу, у зависности од тока утакмице – рекао је Бандовић.

Он не брине много због чињенице да Војводина још увек није победила ТСЦ на „Карађорђу“.

– Није оптерећење, јер за све постоји први пут и ја се надам да ћемо победити. Војводина је велики клуб, овде се увек очекује да побеђујеш. Ови момци заслужују пуну подршку, јер ће они и у недељу дати све од себе. Имају велику жељу и истрајност и верујем да је време да Војводина коначно победи ТСЦ пред својим навијачима – нагласио је Бандовић.

За крај, он се осврнуо на изостанак Црномарковића.

– Црномарковић добро игра, али за мене је важно што кад год је до сада неко добио шансу након мање минутаже, он је одмах помогао тиму. Играли смо без Алексе, без Радуловића, сада ћемо без Црномарковића и ја не желим да Војводина зависи од једног играча. Они су сви спремни, знају да су сви једнако важни и увек су сви уз тим и за мене је то потврда да смо права екипа – закључио је Божидар Бандовић.

Карте за утакмицу 30. кола Моцарт Бет Супер Лиге Србије између Војводине и ТСЦ-а биће у продаји на дан утакмице по ценама 800 динара за запад и 500 динара за исток. Такође, као и до сада, сви који дођу са Вошиним обележјима имаће бесплатан улаз на источну трибину.

Осим тога, сви који у петак, 12.4. од 13 часова до 17 часова испред Променаде дају крв у Трансфузиомобилу Завода за трансфузију крви, као и у Заводу за трансфузију од 7 часова до 19 часова, добиће позивницу за утакмицу између Војводине и ТСЦ-а. Благајне стадиона отварају се у 15 часова на дан утакмице.

 

Поделите са другима!

Go to Top