Време читања: 2 минута
МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Младост ГАТ – Колубара 3:1 (2:0)

Нови Сад – ГАТ арена. Гледалаца: 350. Судија: Мирослав Миленковић (Београд) 7,5. Стрелци: Вукадиновић у 30, 55. и Шушњар у 43. за Младост ГАТ, Киковић у 53. за Колубару.

МЛАДОСТ ГАТ: М. Живковић, Дробњак, Н. Илић, Вукадиновић, Јокић (од 57. Бјелош), Кокановић (од 73. Соловјев), Танасин (од 66. Јездовић), Шушњар, К. Живковић (од 57. Ђуричин), Даничић (од 57. Видовић), Поповић.

КОЛУБАРА: Трајковић, Маринковић, Фуртула (од 65. Ђорђевић), Филиповић, Кочовић, Сува (од 64. Радосављевић), Брауновић (од 87. Цветићанин), Јовановић, Киковић, Николић (од 76. М. Илић), Јевремовић (од 46. Савковић).

Трећом узастопном победом, “гатовци” су направили лепу увертиру пред одлучујуће битке у плеј-ауту, а оружје је на ГАТ арени положила лазаревачка Колубара.

Гости су први запретили преко Киковића, који је покушао атрактивно из окрета, али поред мете. Аплаузе је добио Драган Кокановић након ударца из ћошка, Трајковић је врховима прстију проследио лопту у корнер. За вођство заслужан је најбољи актер, Миљан Вукадиновић, нациљао је доњи угао из слободног ударца са 18 метара, за радост домаћих. Пред одмор предност је дуплирана, а трзајем главом плус два обезбедио је Ђорђе Шушњар, на убачај Дамјана Даничића.

Казна за промашај Кокановића у 50. минуту после контре и додавања Шушњара, стигла је три минута касније пошто је Филиповић пронашао Киковића у петерцу, који неометан смањује на 2:1. За трећи погодак све је кренуло од Немање Илића, Кристијан Живковић је упослио Шушњара, а овај, лако се ослободио Киковића и несебично асистирао Вукадиновићу, за 3:1.

Домаћи су имали још две добре шансе, Поповић је украо лопту Суви, у наставку акције нашао се и у завршници, осујетио га је Трајковић, док је Ђуричин после соло продора на левој страни погодио стативу.

Младост ГАТ у доигравање иде са 13. позиције.