Време читања: 2 минута
МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА: МЛАДОСТ ГАТ – КОЛУБАРА 3:1

Од недељног сусрета са Колубаром, Младост ГАТ је добила много. Није то само победа и три бода, већ и много бољи положај пред доигравање од оног који се сам наметао пре десетак дана, извојевани погоцима Вукадиновића (2) и Шушњара.

– Били смо свесни ситуације у којој се налазимо и тога да немамо другог избора, осим победе. Од почетка смо ушли јако у сусрет са Лазаревчанима, наметнувши стил игре који је нама погодовао и то нам се исплатило. Доказали смо несумњиви квалитет који наш тим има и то нам је додатно подигло ниво самопоуздања. Очекујем да ћемо у плеј-ауту, наставимо ли овако, изборити циљ и остати у овом рангу – каже Шушњар, стрелац другог гола.

Голгетер из Руме истиче да је све у рукама фудбалера Младости ГАТ.

– Имамо квалитетну и јаку екипу, да је све било како је требало, није ни требало да се нађемо у борби за опстанак. Шта је – ту је, она је наша реалност и учинићемо све да продужимо прволигашки статус. Још увек не знамо комплетан распоред у плеј-ауту, али, свеједно, циљ нам је да у сваком наредном сусрету идемо на три бода. Добро је то што сада све зависи искључиво од нас самих, а на екипи је да покаже способност и потенцијал који има.

Од доласка тренера Перишића, Шушњар и саиграчи знају само за победе. Јучерашња је била трећа у низу.

– С новим шефом, међу нас је стигла и нова енергија. Битно је да наставимо у овом ритму, јер је атмосфера међу играчима, као и у клубу, на високом нивоу и то, једноставно, морамо да искористимо – додао је Шушњар.