Бандовић: Циљ је Европа и игра на победу у сваком мечу до краја

Време читања: 2 минута
МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Тренер Војводине Божидар Бандовић оптимиста је пред нови дуел са екипом ТСЦ-а.

Након победе над екипом из Бачке Тополе у недељу, фудбалери „старе даме“ шест дана касније гостују екипи ТСЦ-а у 31. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

– Најпре желим да кажем нешто о регуларном делу првенства, ја као тренер, као и клуб и навијачи могу да буду задовољни игром и резултатима. Очекује нас плеј-оф, одмах против ТСЦ-а. Знамо да су добра и организована екипа, као што смо видели у недељу у првој тој утакмици. У неким детаљима у игри морамо да будемо тактички бољи, посебно у дефанзиви, ако погледамо прво полувреме. Имамо велику жељу да завршимо сезону како треба, а то је да обезбедимо пласман у Европу. Анализирали смо ривала, скоро сви су спремни осим Гурама и Бјековића, Урош Николић има мало проблема са коленом. Алекса има још мало проблем са петом, видећемо још данас и сутра – рекао је Бандовић.

Он се осврнуо и на чињеницу да његова екипа има мање времена за одмор, јер игра и даље у Купу Србије.

– Сигурно да нам је теже, јер је и ова последња утакмица показала да нам мало недостаје свежине. Свесни смо тога, али спремамо се, видећемо на последњем тренингу ко се како осећа, па ћемо донети одлуку и око ротација. Нема изговора и немамо другог избора осим да се опорављамо најбрже што можемо. Ми верујемо да можемо да изгурамо све, што смо показали су свим досадашњим утакмицама – нагласио је Бандовић.

Тренер Воше је истакао да ништа неће променити приступ игри, посебно након анализе претходног међусобног дуела.

– Приступ наш је увек исти, а то је да дамо све од себе, да сваки од нас до последњег минута на свакој утакмици даје све од себе. Концетрација и тактичке ствари у дефанзиви су нам пали у једном тренутку прошле утакмице, тако смо и примили гол, и знамо да ту морамо да будемо бољи, у маркацији у шеснаестерцу. Наш стил остаје исти, што смо показали до сада – истакао је Бандовић.

За крај, Бандовић је подвукао да се не оптерећује много традицијом, која до сада није била на страни Војводине, а потом је ове сезоне Воша оба пута победила ТСЦ.

– За мене је најважније наш крајњи резултати на крају сезоне. Рекорди се пишу, традиције се памте, али не мислим да су они основа за успех на крају сезоне. Можемо изгубити од ТСЦ-а, надам се да нећемо, а да на крају опет будемо успешни. Атмосфера је одлична, идемо меч по меч и то је за мене најважније – закључио је Бандовић.

Утакмица ТСЦ – Војводина на програму је у суботу у 15 часова уз директан пренос на каналу Арена премиум 1.

Поделите са другима!

Go to Top