Време читања: < 1 минут
СРПСКА ЛИГА ”ВОЈВОДИНА”

Словен – Кабел 1:2 (1:1)

Рума- Стадион у Борковачкој долини. Гледалаца: 500. Судија: Марио Богићевић (Зрењанин). Стрелци: Игњић у 3. за Словен, Милисављевић у 38. и Пиваш у 85. за Кабел. Жути картони: Маринковић, Савиновић, Максимовић (Словен), Апостоловски, Јелић, Мијановић (Кабел).

СЛОВЕН: Шегавац, Симић, Радовић, Лукешевић (од 67. Мксимовић), Б. Илић, Батало (од 80. Алексић), Радишић, Маринковић (од 60. Јањић), Куљанин (од 80. Стојисављевић), Игњић, Савиновић.

КАБЕЛ: Мијановић, Трнинић (од 46. Гајић), Марјановић, Трпчевић (од 78. Пиваш), Ф. Илић, Ђурић, Петровић, Апостоловски (од 46. Батос), Вујошевић, Милисављевић, Јелић (од 90+1. Пролић).

Словену измиче Прва лига. После пораза у Панчеву, данас су бодове предали и фудбалерима Кабела, на свом терену, који су забележили другу узастопну победу, а извојевали су је у финишу, када је Пиваш из другог покушаја нациљао мету.

Бољи почетак домаћини нису могли да пожеле, Брана Илић је убацио са десне стране, а Игњић ударцем главом донео предност. Да увећају залиху Румљани су пропустили преко Куљанина, а испречила се статива, уз помоћ које  Мијановић није дозволио нову капитулацију. За изједначење побринуо се Лука Милисављевић, утрчавши испред чувара и сместивши лопту у мрежу, на Вујошевићев центаршут. Исти играч асистирао је и код победничког поготка, заборављеном, од стране домаће одбране, Пивашу, који је најпре погодио пречку, а затим одбитак, без проблема,  преусмерио иза леђа Шегавца.